Alt hvad du ønsker, er allerede inden i dig

YOUNITY

Hvem er vi?

 

Vores mål er at give dig indsigtsfuld viden og give dig værktøjer og teknikker, som du kan bruge til at realisere dit indre potentiale. Vi er overbeviste om, at vi alle er skabere og skabere af vores eget univers. I sidste ende er det kun dig, der har nøglen til dit eget velbefindende. Du har magten i dig til at gøre dig glad, sund og stærk. Du skal bare finde din egen kreative motor. Og det første skridt er at udøve det hver dag!

Vi forpligter os til at finde de bedste lærere, motiverende talere, værktøjer og metoder fra hele verden og levere dem direkte til dit hjem! Og vi bruger al vores energi, viden og viljestyrke til at gøre hvert online kursus til en helt fantastisk og opløftende oplevelse for dig.

Vi ser frem til at ledsage dig på din rejse.

Bedste ønsker

Alun & Rasmus
Younity Denmark

YOUNITY TEAMET

Være. selv. klar over.

Hvad der er startet med en vision i en meditation er blevet Europas nummer ét online platform for personlig og åndelig udvikling.

Vi havde aldrig troet, at denne idé ville røre tusinder og tusinder af menneskers hjerter. Derfor er vi vokset utroligt de sidste tre år. Flere og flere mennesker har bedt os om at udvide og bringe denne besked til andre lande. Og det er derfor, vi er her – vi vil oplyse så mange hjerter som muligt med viden fra banebrydende tanke-ledere, pionerer og genier.

Fra hjertet af Europa – Schweiz – leverer vi sammen med Alun.dk, vores lokale partner fra Danmark, kun produkter af højeste kvalitet til vores kunder.
At give dig en læringsoplevelse, som du aldrig før havde – og vigtigst af alt – viden, der kan anvendes direkte i dit daglige liv, så du også kan begynde at se positive ændringer!

NOGLE AF VORES

TALERE

DU KAN FINDE PÅ VORES KURSER

Dr. Joe Dispenza

Eckhart Tolle

Alberto Villoldo

Bruce H. Lipton, PhD

Anita Moorjani

Gregg Braden

Deepak Chopra

Neale Donald Walsch

S. H. Dalai Lama

Louise Hay

Gordon Smith

Byron Katie

Og mange flere.

Tilmeld dig vores

FÆLLESKSAB

VÆR’ SIKKER PÅ AT DU IKKE GÅR GLIB AF NOGET.

Tilmeld dig nu for at komme i kontakt med ligesindede og altid være opdateret

NOGLE AF

YOUNITY

PRÆSTATIONER

Fælleskab

Lande

Sprog

Eksperter

 

VORES EVENTS

find your flow! – Begivenheden for byens åndelighed.

Neale Donald Walsch

Jeg har holdt præsentationer over hele verden, men ingen steder i denne verden har jeg haft en begivenhed, der blev skabt og præsenteret i en sådan topkvalitet med opmærksomhed på alle detaljer, at få alt rigtigt, gøre alt så perfekt ved at få denne besked. Jeg føler mig så velkommen med hvad jeg havde her i Schweiz – i Zürich og i Basel – med Younity.

Hvilken utrolig organisation, hvilket vidunderligt team. Et hold med stor ekspertise inden for alt. Jeg er så taknemmelig for at have haft muligheden for at komme her og arbejde med denne fantastiske gruppe mennesker. Det har været begivenheden i livet. Der er intet mere, jeg kan sige, bortset fra at det ikke bliver bedre.

Deepak Chopra

Det var en fantastisk begivenhed, ekstremt velorganiseret og rigtig godt fremvist. Vi havde en vidunderlig oplevelse for alle. Jeg anbefaler på det kraftigste, at hvis du vil lave en begivenhed i Basel, skal du kontakte Younity. Det er en ekstraordinær gruppe mennesker, der gør et fantastisk stykke arbejde.